Forbrukslån | Aktiivisubwoofer | Beste Kredittkort Fordeler | Strømpriser | Beste Brannalarm | Billig Forsikringsselskap | Billig Mobilbutikk | Pris på Isolering

Om Dansk Event Foto

Dansk Event Foto er en professionel og visionær virksomhed, som sætter en stor ære i at leverer et produkt af allerhøjeste kvalitet.

Vi er en professionel og progressiv fotovirksomhed med speciale i kvalitets fotografering til arrangementer og som vist her på denne website også festlige arrangementer, vores virksomhed er også kåret 5 gange som master photographer, bla inden for sport, portræt, erhvervs portrætter, samt portrætter i almindelighed.

Vi har for nylig delt vore firma op i fem dele, der mere præcis beskriver, hvad det er vi laver, inden for hver del.

Hvorfor Dansk Event Foto?

Som de første i Danmark lancerede vi i 2012 en nyhed – nemlig Photobooth. Ideen til Photobooth fik vi fra en oplevelse i USA, hvor PhotoBooth’s er en helt naturligt del af enhver event.

Vi har siden udviklet flere typer af PhotoBooth, og har nu mange forskellige muligheder.

Vi udvikler hele tiden på nye typer af PhotoBooth’s for at imødekomme den store efterspørgsel. Vi henter inspiration fra udlandet, hvor vi løbende deltager i messer og kurser.

Vi har stor succes og en masse glade gæster i vores forskellige Photobooth’s.

Det er vores mål, at levere den type billeder, som vores kunder ønsker.

Dansk Event foto er en professionel virksomhed, og vi har den kreativitet og det udstyr, der opfylder enhver udfordring. Vi investerer løbende i state-of-the-art foto og mini-lab udstyr, så vi kan tilbyde den bedst mulige service og det bedste produkt.

Kvaliteten af de fotografirer, som du ser på denne webside er den standard, vi arbejder efter.

Som medlem af Dansk fotografisk forening for professionelle fotografer uddanner vi os løbende. Vi deltager i kurser i både ind- og udland, for hele tid at være på forkant med udviklingen og få ny inspiration.

Jeg er uddannet som portræt- og reklamefotograf i 1983, og har i en lang årrække arbejdet som pressefotograf nationalt og internationalt.